BÖLGESEL FAZLALIKLARIMDAN NASIL KURTULURUM?

Diyetinize %100 uyum sağlasanızda gitmeyen o bölgesel fazlalıklar var ya çözümü artık çok kolay! Ama nasıl? ‘’Ben bıçak altına yatamam, iğnelerle işlem yaptıramam!’’ diyenler işte tam da sizler için buradayız.
    Venus Legacy FDA (ABD Sağlık Bakanlığı) onaylı, ağrısız sızısız anında etki görebileceğiniz bölgesel zayıflama cihazıdır.
    Venus Legacy yüz, boyun ve vücutta cilt sıkılaştırma ve cerrahi olmayan vücut biçimlendirme uygulamalarında devrimsel bir teknolojiyi medikal estetik alanına sunarak istediğimiz sonuca ulaşmamızda büyük rol oynamaktadır.
    Yüz bölgesinde ciltteki elastin ve kolajen üretimini tetikleyerek, yaşla tembelleşmiş ve elastikiyetini kaybetmiş cildi doğal olarak çalıştırmaya başlar. Elastin kolajenleri artan cilt, sıkılaşır, toparlanır, çizgiler yumuşar. 
Manyetik Puls (MP)² teknolojisi ile cilt altındaki fgf 2 (fibroblast büyüme faktörü) salgılanmasını tetikleyerek cildi onarır ve gençleştirir.
    Vücutta ise yağ hücrelerindeki yağı sıvılaştırıp lenf sistemine aktaran ağrısız sızısız yan etkisiz bir sistemdir. Yağ hücrelerine, diğer birçok teknolojinin aksine zarar vermeden yağ hücrelerini küçültür ve elastin kolajenleri tetikleyerek sarkan dokuyu toparlar. Yağlı dokularda vakumlu başlıkla çalışılıp, kilo verip sarkmış dokularda ise toparlanma için radyo frekanslı başlıkla en iyi sonuçlar elde edilir.
    E tabii bunun size düşen tarafı da büyük… Cihaz sayesinde çok güzel etkilerle karşılaşmaktayız ama en önemli nokta sizin ne kadar dikkat ettiğinizdir. En iyi sonucu almak istiyorsanız düzenli beslenmeye ve bol su tüketimine dikkat etmeniz gerekmektedir. 
    Diyetle sizleri ideal kilonuza getirirken Venus Legacy bölgesel zayıflama cihazımızla da bir türlü kurtulamadığınız bölgesel fazlalıklarınıza veda etmenize yardımcı oluyoruz.