ADANA VENUS LEGACY İLE VÜCUT ŞEKİLLENDİRME


Medikal Estetikte Devrim
Venus Concept, yüz, boyun ve tüm vücutta  sıkılaştırma ve cerrahi olmayan vücut şekillendirmede en etkili uygulamaların başında gelmektedir.

Venus 4D™ Teknoloji – Yeni bir Standart
- Multi-Polar radyofrekans ile, farklı derinlikteki cilt tabakalarında benzersiz klinik sonuçlar veren hızlı, ağrısız ve sızısız ve homojen bir ısı ile yağlar parçalanır
- Pulslu Manyetik  Teknoloji rejenere edici özellikleri bilimsel olarak kanıtlanmıştır bu sayede dokularda yenilenme sağlanır
- Vari-Pulse  ile daha derin katmanlara ulaşılmasını sağlayan ve lenf drenaj oluşturan, aynı zamanda, dolaşım sistemini uyaran ayarlanabilir pulslu vakum olanağı sağlanır,çektiği dokuyu aynı hız ve basınçla tekrar ittiği için uygulama alanındaki dalgalı ve portakal kabuğu görünümünde ilk seansta gözle görülür bir etki sağlanır.

UYGULAMA ALANLARI

  • YÜZ VE BOYUN BÖLGESİNDE   (kollajen üretimini uyardığı için cilt tonunu eşitleme,geniş gözenekleri daraltma,kırışıklıklarda azalma,ciltte sıkılaşma,boyun çizgilerinde azalma,gıdı toparlama, yerçekiminin etkisi ile sarkmış yüzü yukarıya çekme)
  • KOLLARDA (inceltme,sarkmaları giderme,pürüzsüzleştirme)
  • SIRTTA(incelme,sıkılaşma,daraltma,pürüzsüzleştirme,iç çamaşır katlantı izini giderme)
  • POPODA (sıkılaştırma,daraltma,dikleştirme,selülit görüntüsünü yoketme)
  • GÖBEKTE VE KARINDA( yağları azaltma,sıkılaştırma,sarkmayı giderme,daraltma)
  • BACAK VE BASENDE (inceltme, pürüzsüzleştirme,sarkmayı giderme, toparlama ,daraltma)  

Uygulama süreleri çalışılan bölgelere göre 20 dk ila 40 dk arasındadır.Uygulama esnasında hiç bir ağrı ve acı hissedilmez siz uzanarak konforlu bir şekilde istediğiniz vücut ölçülerine kavuşursunuz.Bol su içilmesi önerilir çünkü kırılan yağlar üriner sistem ile yani idrarla atılmaktadır.
Hamilelere ve yeni doğum yapmış kadınlara uygulama yapılmaz.


BENZERSIZ SONUÇLAR
Venus Legacy™, 4D™ teknolojisi kullanan FDA onaylı ilk ve tek cihaz olup , Multi-Polar Radyo Frekansı (RF), Pulslu Elektro Manyetik Alanlar (PEMF) ve VariPulse™ Teknolojisi (VP),ile Gerçek Zamanda Termal Geri Bildirim sistemine sahiptir. Bu özellikler Venus Legacy™ cihazına güvenli, ağrısız ve sızısız tedaviler ve benzersiz sonuçlar gerçekleştirme kabiliyeti sağlar.

Venus Legacy™ tedavileri tüm cilt tiplerinde 100% güvenli, ağrısız ve sızısız tedaviler sunarken orta ve uzun dönemli sonuçların yüz, boyun ve vücutta kolayca alınmasına olanak sağlar.

NE İŞE YARAR?
- Cerrahi olmayan vücut biçimlendirme 
- Selülit azaltımı
- Kırışıklık hafifletme
- Çevresel daraltım
- Cilt sıkılaştırma

KAÇ SEANS GELMEM GEREKIYOR ?
2-8 cm arası incelmeyi gözlemlemek için 4 – 8 seans gelinmesi en doğrusudur.

VENUS LEGACY YÜZ VE BOYUNDA NASIL ÇALIŞIR ?
Venus Legacy Multi Polar RF ve Manyetik Puls (MP)² Teknolojileri ile yeni VariPulse™ teknolojisini bir arada sunan tek cihaz olarak ciltteki elastin ve kolajen üretimini tetikleyerek, yaşla tembelleşmiş ve elastikiyetini kaybetmiş cildi doğal olarak çalıştırmaya başlar. Elastin kolajenleri artan cilt, sıkılaşır, toparlanır, çizgiler yumuşar. 
Manyetik Puls (MP)² teknolojisi ile cilt altındaki fgf 2 (fibroblast büyüme faktörü) salgılanmasını tetikleyerek cildi onarır ve gençleştirir.

VENÜS LEGACY VÜCUTTA NASIL ÇALIŞIR ?
Venus Legacy yağ hücrelerindeki yağı sıvılaştırıp lenf sistemine aktaran ağrısız sızısız yan etkisiz fda (ABD Sağlık Bakanlığı) onayına sahip bir sistemdir. Yağ hücrelerine, diğer birçok teknolojinin aksine zarar vermeden yağ hücrelerini küçültür ve elastin kolajenleri tetikleyerek sarkan dokuyu toparlar. Yağlı dokularda vakumlu başlıkla çalışılıp, kilo verip sarkmış dokularda ise toparlanma için radyo frekanslı başlıkla en iyi sonuçlar elde edilir.