ADANA LEKE GİDERİCİ BAKIM

Gençleştirme ve onarım için vücudun kendi doğal mekanizmalarını kullanarak  OXYGENEO, (sunduğu yeni nesil oksijen teknolojisiyle ciltte oluşan lekelenmeleri ve kırışıklıkları en aza indirger),HYDRAFACİAL POWER MD,VENUS LEGACY,kollajen takviyesi,mezoterapi ,serumlar veya özel içerikli solüsyonlarla yapılan bakımlar sonrası cildiniz yeniden canlandırırken cilt renginizi eşitlemek elimizde.

Günümüzde kullanılan ilaçlar, sistemik hastalıklar,yanlış kullanılan kozmetikler, genetik faktörler, güneşe yoğun maruziyet gibi farklı nedenlerden dolayı ortaya çıkan cilt lekelenmeleri pek çok kişinin kabusu haline geldi. Ozon tabakasının incelmesiyle güneşin zararlı ışınlarına çok daha yoğun bir şekilde maruz kaldığımız da bir gerçek.

Cilt lekelerine çözüm olarak sunulan pek çok tedavi yöntemi de ciltte çok yoğun bir soyulmaya neden olduğundan pek çok kişi bu yöntemleri tercih etmiyor. İşte tam da bu noktada NİLSARA BEAUTY olarak cildin ihtiyacını kişiselleştirerek özel  bakım uygulamaları olarak sunmaktayız çünkü her cilt farklıdır,her cilt biriciktir. Biz ona ihtiyacı olan beslemeyi ve oksijenlenmeyi geri kazandırıyoruz.