ADANA KİRPİK LIFTING

Gelişen teknolojinin güzellik sektörüne getirdiği bir yenilik olarak sosyal medyanında etkisiyle adını sıkça duyduğumuz kirpik lifting biz estetisyenlerinde yapmaktan keyif aldığı, anında sonuç veren bir işlemdir.

Kirpik Lifting içeriğinde argan yağı, proteinler, keratin ve vitaminler ile kirpikleri güçlendiren ve besleyen, hidrolize keratin bir maskedir. Besleyici maske, kirpikleri keratin ile doldurarak daha kalın, dolgun ve daha uzun hale getirir. Bu uygulama sonucu kirpikler güçlenirken daha uzun, daha kıvrık,boyama uygulaması ile de daha koyu renkli kirpik görüntüsü elde edilir.

Kirpik lifting uygulaması sırasında veya sonrasında kirpiklerde herhangi bir dökülme olmaz. 

Kirpik lifting ile makyaj yapmadan ,sudan denizden etkilenmeden sürekli rimelli görünen kirpiklere sahip olunabilir. En sert ve kalın kirpikleri bile kıvırarak keratin bakım yapar.
Spa Lift – Swing Fix – Vitamin Bath ve Keratin tüp sayesinde kaş ve kirpikleriniz daha hızlı uzar. Spa – Havuz – Sauna – Deniz den etkilemez.

Seyrek, kısa kirpiklerinizi belirginleştirerek kıvırır ve uzamalarına yardımcı olur.
Kirpik ve kaşlarınızı nemlendirir ,onarır ve güçlendirir ve hızlı uzamasına yardımcı olur.
Kaş ve Kirpiklerinizi temizledikten sonra Kirpik Lifiting / Keratin Bakım / Lash Lift / Lash Botox / Vitamin Lashe uygulamaya başlayabilirsiniz.

Ev devam ürünü olarak Keratin Maskara kullanabilirsiniz.Kullandığımız ürünler ACİLS GERMANY markasıdır.

Keratin Up AB uyumlu, GMP sertifikalı ve EAC sertifikalıdır. Daha az katkı maddesi vardır, böylece herhangi bir alerjik reaksiyon olasılığını en aza indirir. Paraben, formaldehit, boya ve lateks içermez ve vegandır.