ADANA İPEK KİRPİK UYGULAMASI

Gerçek kirpiklerin üzerine uygulanan ipek kirpik, gürleştirme ve güçlendirme işlemidir. Saf ipekten elde edilen kirpikler, gözlerin yapısına uygun olarak tek tek yapıştırılır. Kişinin ihtiyaç ve beklentilerine göre hazırlanan kirpikler, kısa veya seyrek görünümü engeller.

Son zamanarda kadınların daha güzel ve bakımlı görünme  isteklerinin artmasıyla beraber popüler uygulamaların ilk sıralarında yer alan ipek kirpik uygulaması 6 ay kalıcı olması ile yaptıranların memnun kaldığı bir yöntemdir.Kaliteli malzeme ve uzman estetisyenlerce yapılan uygulamalarda kirpiklerde dökülme olmaz. Bu uygulama zararsızdır ve her zaman tekrar edilebilir.

HOLLYWOOD yıldızlarının tercih ettiği hayalinizdeki uzun ve gür kirpiklere uzun süreli olacak şekilde bu sistemle kavuşabilirsiniz.

Görüntü güzel ve doğal:

  • Artık uzun süreli güzel bir bakışa sahip olabilirsiniz.
  • Bu kirpiklerle bakışlarınız güzelleşir ve çekicilik kazanır.
  • Uzunluğunu, rengini ve formunu seçebilirsiniz ve böylece gözünüze yakışacak en güzel görüntüyü yakalama şansına sahip olursunuz.
  • Profesyonel ipek kirpik  kendi kirpiğinizin üstüne yerleştirilir, bu işlem takma sayısına göre 1-1,5 saat sürer.
  • Kendi kirpiğiniz gibi hissedersiniz.
  • Zaman zaman dökülmeler olduğu için bakımı gereklidir. 

Kirpiğin Bakımı:
Kirpiğinizin uzun süreli kullanımı için bakımlarını düzenli bir şekilde yaptırmanız gerekir. Devamlı güzel gözükmesi için 3-4 hafta arası kirpiklerinizin dolgusunun yapılması gerekir. Kirpiklerinizi temizlerken yağlı jeller yerine su bazlı temizleyicileri tercih edin.