ADANA HYDRAFACİAL POWDER MD AMERİKAN CİLT BAKIMI UYGULAMASI

HYDAFACİAL POWDER, tek bir seansta dört prosedürden oluşan DERİNLEMESİNE TEMİZLEME ve EXFOLİASYON(ölü derinin ciltten uzaklaştırılması), hafif bir kimyasal PEELİNG, EXTRAKSİYON(vakumlu emme) ve özel geliştirilmiş SERUM uygulamasıdır. En son teknoloji en popüler cilt bakımıdır.


KULLANIM ALANLARI

  • İnce Çizgiler + Kırışıklıklar 
  • Elastikiyet ve Tonus Kaybı 
  • Siyah Noktalar + Yağlı, Akneli Ciltler 
  • Güneş Lekeleri 
  • Total Cilt Bakımı 
  • Cilt Tonu Düzensizlikleri + Cilt Canlandırma
  • Genişlemiş, Tıkalı Gözenekler

HYDAFACİAL POWDER MD kapsamlı bir temizlik, pul pul dökülme, kimyasal soyma, kolajen oluşturma ve yüz kası gevşemesi sağlar ve bunların tümü, günümüzde büyük gözenekler, kırışıklıklar, çatlaklar ve incelme gibi birçok kozmetik problemin tedavisinde faydalıdır ve en iyi sonuçları elde etmek için LED ışık tedavisi ile birlikte kullanılır. Mavi ışık kullanılarak AKNE daha etkili bir şekilde tedavi edilebilir  cildi yatıştırır. Kırmızı Işık: Kolajen üretimini tetikler ve aktiviteyi arttırır. Gözenekleri sıkılaştırır. Hasarlı dokuların tedavisinde kullanılır. Belirgin kırışıklıkların giderilmesinde ve cerrahi operasyon kaynaklı ödemlerin atılmasında oldukça etkilidir.     

HYDRAFACİAL POWDER MD Nasıl Yapılır?
Hydrafacial uygulaması ortalama 30 dakika kadar sürer ve aşağıdaki süreçleri izler.

1.Temizleme ve Eksfoliyasyon: HydraFacial'ın ilk aşaması temizlik ve pul pul dökülmedir. Hydrafacial estetisyeniniz, prosedürün bir parçası olarak girdap temizleme ve hidra soyma ucu kullanarak yüzü nazikçe yıkamak ve pul pul dökmek için Hydrafacial çubuğunu kullanacaktır. Bu, ölü cilt hücrelerini ve sebumu cildinizden temizlerken gözeneklerinizi yumuşak bir şekilde açar. Dönen bir elektrikli diş fırçasının cildinize yumuşak bir şekilde bastırılması, bazı kişilerin bu hissi tarif etme yollarından biridir.

2.Kimyasal Peeling: Estetisyeniniz hafif bir kimyasal peeling uygulayan bir uç ile yüzünüzü saatlerce veya günlerce kırmızı bırakabilecek tahriş edici veya ağrılı salisilik ve glikolik asit kombinasyonu kullanmak yerine, hafif ama etkili bir peeling sağlamak için tahriş edici olmayan bir salisilik ve glikolik asit karışımı kullanır. Bu prosedürün amacı, birikmiş olan herhangi bir derin gözenek materyalini serbest bırakmaktır.

3.Ekstraksiyon: Ekstraksiyon Hydrafacial cilt bakımının üçüncü aşamasıdır. Bu adım sırasında cihaz, tahrişe neden olmadan siyah noktaları ve diğer kirleri gözeneklerinizden çıkarmak için güçlü, ağrısız vakumlu emme cihazı kullanır.

4.Nemlendirme: Son olarak, estetisyeniniz, peptitler ve diğer faydalı besinlerle formüle edilmiş, yatıştırıcı ve benzersiz bir antioksidan olan nemlendirici serumu cildinize uygulayacaktır. Bu, cildin detoksifikasyonuna, gençleşmesine ve nemlenmesine yardımcı olur.

HYDRAFACİAL POWDER MD Faydaları Nelerdir?
Hydrafacial, kimyasal peeling gibi daha agresif yüz tedavilerine hafif ama etkili bir alternatiftir. Bu cilt bakımı tedavisi, tüm cilt tipleri için uygun olması da dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle popülerdir. Hydrafacial, hassas, akneli, kuru, yağlı vb. tüm cilt tipleri için uygundur. Ünlülerin ve film yıldızlarının HYDRAFACİAL POWDER MD uygulamasınıi tercih etmelerinin en yaygın nedenleri arasında hem doku hem de görünüm açısından daha eşit bir cilt tonu elde etmektir. Hydrafacial uygulaması ile ciltteki pürüzlü bölgeleri yumuşatmak, renk solması veya kahverengi lekelerin görünümünü azaltmak mümkündür.

Hydrafacial dermabrazyona benzer şekilde çalıştığından, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olabilir. Peeling işlemi ölü cilt hücrelerini yok ederek daha genç görünen cildi ortaya çıkarır. Hydrafacial tedavisi sırasında gerçekleştirilen ekstrasyon işlemi ise, cildinizin altında biriken yağı, kalıntıları ve kiri uzaklaştırır. Bunların gözeneklerden dışarı atılması sonucunda cildiniz daha gergin ve sağlıklı olacaktır.

      
İşlemden sonra günlük yaşama hemen dönülebilir. İsterseniz aynı gün makyaj bile yapabilirsiniz, ancak çoğu kişi prosedürden elde ettikleri ışıltıyı kapatamayacak kadar çekici buluyor. Hydrafacial cilt bakımının etkileri hemen fark edilebilir. Bu nedenle parlak ve sağlıklı bir ışıltıya sahip olmak için özel günlerden önce de sıklıkla tercih edilir.

Hydrafacial kaç seans yapılmalı?
Ayda bir mutlaka tekrarlanarak arka arkaya 4-6 seans yapılmalıdır.

Hydrafacial iğneli mi?
Hydrafacial iğnesiz ve ağrısız bir işlemdir

HYDRAPACKS Gold Ürünler

Uygulamada kullanılan tüm ürünler üretici firmanın Wellness Araştırma Departmanı tarafından uzun süren AR-GE çalışmaları sonucunda titizlikle geliştirilmiştir. Uygulama ürünleri ve günlük devam ürünleri antioksidan, peptit, aydınlatıcı ajanlar ve cilde yararlı asit bileşenleri içerir.

HYDRAPACKS Gold Asit Ürünleri

Derinin sağlıklı görünümünü desteklemek için düzenli olarak peeling önerilmektedir. HydraPower® uygulamalarının içeriğinde mevcut olan glikolik, salisilik ve laktik asitler ile cildi ölü hücrelerden arındırarak, tıkalı gözeneklerin açılmasına yardımcı olur.

Beta HD Gold 
Antiox+ Gold 
Pure Plus Gold 
Antiv3 Gold 
GLYSAL (7,5 - 15 - 30), Dermabuilder